HOGE DEKKING VERSPREIDINGSGEBIED

Een reclamecampagne is weinig succesvol als deze de doelgroep niet daadwerkelijk bereikt. De Drukwerkverspreiders bieden een groot bereik én hoge dekkingsgraad. We verspreiden in de regio’s Amsterdam, Amstelveen, Flevoland, Friesland (vanaf 1 januari 2022), ’t Gooi, Gouda, Kampen, Maarssen, Woerden en Zeist. En vanwege de drukwerk- en folderverspreiding tezamen met de populaire lokale huis-aan-huiskranten bent u ook verzekerd van een hoge dekkingsgraad. Uw reclameboodschap wordt door ons trouwe lezerspubliek zeker opgemerkt.

MAAR LIEFST 700.000 ACTIEVE LEZERS

Groot bereik en hoge dekking

Met folderverspreiding bij De Drukwerkverspreiders bereikt u een totaal publiek van maar liefst 700.000 lezers van huis-aan-huiskranten in de regio’s Amsterdam, Amstelveen, Flevoland, Friesland (vanaf 1 januari 2022), ’t Gooi, Gouda, Kampen, Maarssen, Woerden en Zeist. Binnen deze verspreidingsgebieden kunt u kleine en grote doelgroepen bereiken die u per postcode kunt selecteren. Zo bent u ervan verzekerd dat uw boodschap altijd bij de juiste mensen op de deurmat valt.

Wilt u folders verspreiden in een regio met een hoge dekkingsgraad? Neem dan direct contact met ons op!

Hoge leesgarantie

Uw drukwerk verschijnt samen met de populaire lokale huis-aan-huiskranten in de brievenbus. Bovendien wordt uw folder los en met maximaal 3 folders bezorgd en verdwijnt dus niet in de massa van alle andere reclamefolders.

Lokale dekking

Door onze manier van verspreiden bent u verzekerd van een groot bereik en hoge dekking. Wij bezorgen uw drukwerk bij 700.000 lezers in de regio’s Amsterdam, Amstelveen, Flevoland, Friesland (vanaf 1 januari 2022), ’t Gooi, Gouda, Kampen, Maarssen, Woerden en Zeist.

Betrouwbare verspreiding

De Drukwerkverspreiders heeft een team van betrouwbare bezorgers. Zij zijn de onmisbare schakel bij de verspreiding van uw reclameboodschap.

    Vraag offerte aan

    Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag eenvoudig een offerte aan via het formulier of neem rechtsreeks contact op met de afdeling verkoop via +31 (0)36 522 99 88 of info@ddwv.nl.