MAAK KENNIS MET DE DRUKWERKVERSPREIDERS

Jarenlange ervaring, logistieke expertise én een gemotiveerd team

De Drukwerkverspreiders is officieel in 2005 opgericht voor regionale drukwerk- en folderverspreiding met een hoge dekkingsgraad en de mogelijkheid om te targeten op postcodegebieden. Onze kennis en ervaring is echter gebaseerd op de meer dan 25 jaar bezorging van regionale weekbladen, folders, flyers en ander reclamedrukwerk.

Bij De Drukwerkverspreiders werken professionele mensen die alle facetten van het vak kennen. Van de logistieke dienstverlening en het distribueren van drukwerk tot en met de bezorging bij de lezers thuis. Wij waken scherp over de kwaliteit van de bezorging en streven een optimale afstemming met de klant na. Onze collega’s, waaronder al onze krantenbezorgers, zijn onmisbaar in het leveren van kwaliteit en het zorgen voor een hoge klanttevredenheid.

Op onze locatie aan De Steiger in Almere Haven bevinden zich het kantoor en het distributie centrum. Hier worden de huis-aan-huiskranten, folders, flyers en ander drukwerk geleverd en door onze logistiek medewerkers gedistribueerd naar onze verschillende verspreidingsgebieden. Met onze enthousiaste bezorgcoördinators houden wij de bezorgkwaliteit hoog. Zij zijn tevens hét aanspreekpunt voor onze bezorgers. En voor al uw (aan)vragen en opdrachten zorgt onze verkoopafdeling voor de juiste dienstverlening. U bent ook altijd welkom bij ons om uw wensen persoonlijk te bespreken.

Onze opdrachtgevers