BIJVERDIENEN MET EEN KRANTENWIJK?

Heb je behoefte aan een extra bijverdienste, wil je zo goed mogelijk gebruik maken van je beschikbare tijd en werk je graag flexibel? Dan is een krantenwijk ideaal voor jou! Bij de De Drukwerkverspreiders kun je één of meer krantenwijken lopen in de regio’s Amsterdam, Amstelveen, Flevoland, Friesland (vanaf 1 januari 2022), ’t Gooi, Gouda, Kampen, Maarssen, Woerden en Zeist. Wij zijn altijd op zoek naar bezorgers die gemotiveerd zijn om een krantenwijk te lopen.

JIJ BEPAALT ONZE KWALITEIT

Wil jij een krantenwijk?

Een krantenwijk is de ideale manier om bij te verdienen. En al helemaal als je krantenbezorger wordt bij De Drukwerkverspreiders. Ben jij woonachtig in onze verspreidregio’s Amsterdam, Amstelveen, Flevoland, Friesland (vanaf 1 januari 2022), ’t Gooi, Gouda, Kampen, Maarssen, Woerden of Zeist en ben je op zoek naar een (bij)baan met flexibiliteit? Meld je dan aan als krantenbezorger bij De Drukwerkverspreiders.

Bij ons kun je aangeven waar en wanneer je het liefst wilt werken. Je hebt dus meer vrijheid dan je bij een andere (bij)baan zou kunnen krijgen. Bovendien maken De Drukwerkverspreiders het makkelijk voor jou om een krantenwijk te hebben. Onze eigen bezorgdienst levert de folders en kranten namelijk direct bij jou aan huis af. Daarna is de verspreiding jouw verantwoordelijkheid. Als bezorger ben je dus ook een belangrijk onderdeel van onze kwaliteit.

De voordelen op een rij

 • Eenvoudige bijverdienste
 • Verspreiding op dinsdag en/of woensdag

 • Ook meerdere wijken mogelijk

 • Kranten worden thuis aangeleverd

Wie wij zoeken

Voor dit werk is ervaring niet noodzakelijk maar wij vragen wel een professionele en gemotiveerde houding. We vertrouwen op jou en jij mag zelf aangeven hoeveel en welke wijken je loopt.

Aanmeldformulier krantenwijk

Wil jij krantenbezorger worden bij De Drukwerkverspreiders of wil je meer informatie? Schrijf je dan alvast in via dit aanmeldformulier of bel naar +31 (0)36 522 99 88.

Je kunt ons ook een Whatsapp sturen met je postcode en huisnummer en wij nemen dan contact met je op.

  Aanmelden krantenwijk

  Aanmelden voor een krantenwijk is bij De Drukwerkverspreiders heel eenvoudig. Jij geeft aan waar en wanneer je kunt of wilt werken en wij spreken vervolgens af voor welke krantenwijk(en) jij verantwoordelijk wordt. Daarna kun je meteen aan de slag.
  Je kunt trouwens ook als je minderjarig bent een krantenwijk nemen. Met jou en jouw ouders maken we goede afspraken.

  Werken bij
  De Drukwerkverspreiders

  De Drukwerkverspreiders zijn een betrouwbare werkgever en zorgen ervoor dat je met een prettig team werkt. Jij loopt weliswaar zelfstandig een wijk, maar communicatie en onderlinge afstemming vinden wij heel belangrijk.

  De Drukwerkverspreiders is een regionale verspreider van huis-aan-huis kranten en reclamedrukwerk dat wekelijks wordt verspreid. Iedere week verspreiden onze krantenbezorgers meer dan 700.000 kranten en folders in de regio’s Amsterdam, Amstelveen, Flevoland, Friesland (vanaf 1 januari 2022), ’t Gooi, Gouda, Kampen, Maarssen, Woerden en Zeist. Dat betekent dat er altijd voldoende werk is op de momenten dat het jou uitkomt. Je wordt dus onderdeel van een groot en betrouwbaar netwerk wanneer je bij De Drukwerkverspreiders een krantenwijk neemt. Een ander voordeel van een krantenwijk bij ons is dat je flexibel kunt werken en in je eigen vertrouwde omgeving.

  Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie of wil je direct een krantenwijk lopen? Meld je dan alvast aan via het aanmeldformulier hierboven. Je kunt ons ook bellen of een WhatsApp sturen met je postcode en huisnummer. Wij kunnen je precies vertellen wat er mogelijk is en helpen je snel op weg.

  Telefonisch
  contact

  Naar
  aanmeldformulier