Bezorger worden

Aanmeldformulier krantenwijk

Wil jij krantenbezorger worden bij De Drukwerkverspreiders en Media Verspreiders of wil je meer informatie? Schrijf je dan alvast in via dit aanmeldformulier of bel naar +31 (0)36 522 99 88.

Je kunt ons ook een Whatsapp sturen met je postcode en huisnummer en wij nemen dan contact met je op.

  Aanmelden krantenwijk

  Aanmelden voor een krantenwijk is bij De Drukwerkverspreiders heel eenvoudig. Jij geeft aan waar en wanneer je kunt of wilt werken en wij spreken vervolgens af welke krantenwijk(en) jij gaat bezorgen. Daarna kun je meteen aan de slag.
  Je kunt trouwens vanaf 13jaar een krantenwijk nemen. Met jou en jouw ouders maken we goede afspraken.

  Werken bij
  De Drukwerkverspreiders

  De Drukwerkverspreiders en Media Verspreiders is een betrouwbare werkgever en zorgt ervoor dat je met een prettig team werkt. Jij loopt weliswaar zelfstandig een wijk, maar communicatie en onderlinge afstemming vinden wij heel belangrijk.

  De Drukwerkverspreiders en Media Verspreiders is een regionale verspreider van huis-aan-huis kranten en reclamedrukwerk dat wekelijks wordt verspreid. Iedere week verspreiden onze krantenbezorgers meer dan 700.000 kranten en folders in de regio’s Amsterdam, Amstelveen, Flevoland, Friesland, ’t Gooi, Gouda, Kampen, Maarssen, Woerden en Zeist. Dat betekent dat er altijd voldoende werk is op de momenten dat het jou uitkomt. Je wordt dus onderdeel van een groot en betrouwbaar netwerk wanneer je bij De Drukwerkverspreiders en Media Verspreiders een krantenwijk neemt. Een ander voordeel van een krantenwijk bij ons is dat je flexibel kunt werken en in je eigen vertrouwde omgeving.

  Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie of wil je direct een krantenwijk lopen? Meld je dan alvast aan via het aanmeldformulier hierboven. Je kunt ons ook bellen of een WhatsApp sturen met je postcode en huisnummer. Wij kunnen je precies vertellen wat er mogelijk is en helpen je snel op weg.

  Telefonisch
  contact

  Naar
  aanmeldformulier