NIEUWS

Populariteit folderverspreiding

28 april 2021

FOLDER BLIJFT RAZEND POPULAIR

Verspreid uw drukwerk met de krant

Bij De Drukwerkverpreiders bezorgen ruim 2.600 collega’s wekelijks ruim 700.000 huis-aan-huisbladen. Door jarenlange ervaring bent u verzekerd van betrouwbare bezorging. De huis-aan-huisbladen worden stuk voor stuk goed gelezen. Folders, flyers en ander drukwerk die samen met de krant verspreid worden krijgen hierdoor dus een hoge attentiewaarde.

  • Huis-aan-huis verspreiding per postcode

  • Eenvoudig uw gebied samenstellen

  • Midweeks verspreiden in de regio’s Amsterdam, Amstelveen, Flevoland, Friesland (vanaf 1 januari 2022), ’t Gooi, Gouda, Kampen, Maarssen, Woerden en Zeist.

Nederlanders kunnen niet zonder de folder

Met De Drukwerkverspreiders kunt u zowel kleine als grote doelgroepen bereiken. Bij ons bent u immers verzekerd van een totaal publiek van ruim 700.000 huishoudens. Door onze brede dekking kunnen folders met uw reclameboodschap in de regio’s Amsterdam, Amstelveen, Flevoland, Friesland (vanaf 1 januari 2022), ’t Gooi, Gouda, Kampen, Maarssen, Woerden en Zeist overal op de deurmat vallen.

Nog niet overtuigd van folderverspreiding, heeft u twijfels, of wilt u eens overleggen over de mogelijkheden voor u? Neem dan contact met ons op. We geven u helder advies en betrouwbare informatie voor uw mediaplanning.

Neem contact op

Papieren folder blijft zeer populair

De traditionele folder weet zich goed staande te houden. Wel 62% van de Nederlanders leest alleen de papieren folder. Slechts 5% leest alleen de digitale folder. Zij doen dit om op de hoogte te zijn van aanbiedingen maar ook ter ontspanning, vooral in de avonduren. En ze worden er actief van: meer dan 80% komt in actie na het lezen van een papieren folder.

Actie groter bij papieren folder

Lezers van folders blijven graag op de hoogte van de aanbiedingen die erin staan. Met effect, want 46% koopt regelmatig een product uit een folder. Actie na het lezen van papieren folders is groter dan na het zien van digitale folders. Digitale folders zetten meer aan tot het bezoeken van de website van de winkel.

Nederlanders kunnen niet zonder folder

95% van de Nederlanders leest wel eens een folder, dit zijn in totaal 12,7 miljoen mensen (papier en/of digitaal). Ze lezen ‘m niet alleen, ze willen ‘m echt graag ontvangen. Gemiddeld besteden zij 17 minuten per week aan het lezen van papieren folders, 12 minuten bij digitale folders.

Bron: NOM Folder Monitor 2016 | www.foldermonitor.nl