In Almere verspreiden 700 bezorgers wekelijks meer dan 175.000 huis-aan-huisbladen. Door jarenlange ervaring staan wij garant voor een correctie en betrouwbare bezorging. De huis-aan-huisbladen worden stuk voor stuk goed gelezen. Folders, flyers en ander drukwerk dat met de krant meeverspreid wordt, krijgen hierdoor dus een hoge attentiewaarde.

  • Huis-aan-huis verspreiding per postcode
  • Eenvoudig uw gebied samenstellen
  • Midweeks meeverspreiden

‘Nederlanders kunnen niet zonder de folder’

Papieren folder blijft onverminderd populair

De traditionele folder weet zich goed staande te houden. Wel 62% van de Nederlanders leest alleen de papieren folder. Slechts 5% leest alleen de digitale folder. Zij doen dit om op de hoogte te zijn van aanbiedingen maar ook ter ontspanning, vooral in de avonduren. En ze worden er actief van: meer dan 80% komt in actie na het lezen van een papieren folder.

Nederlanders kunnen niet zonder folder

95% van de Nederlanders leest wel eens een folder, dit zijn in totaal 12,7 miljoen mensen (papier en/of digitaal). Ze lezen ‘m niet alleen, ze willen ‘m echt graag ontvangen. Gemiddeld besteden zij 17 minuten per week aan het lezen van papieren folders, 12 minuten bij digitale folders.
Actie groter bij papieren folder
Lezers van folders blijven graag op de hoogte van de aanbiedingen die erin staan. Met effect, want 46% koopt regelmatig een product uit een folder. Actie na het lezen van papieren folders is groter dan na het zien van digitale folders. Digitale folders zetten meer aan tot het bezoeken van de website van de winkel.

Bron: NOM Folder Monitor 2016 | www.foldermonitor.nl