De Drukwerkverspreiders: experts in drukwerkverspreiding

Bent u op zoek naar de absolute top in gerichte drukwerkverspreiding? Dan bent u bij de Drukwerkverspreiders aan het juiste adres. Iedere week bezorgen wij meer dan 1.700.000 huis-aan-huis kranten en folders in de regio’s Utrecht en Flevoland. Hierdoor hebben wij ruime ervaring op gebied van drukwerkverspreiding. Deze vakkennis stellen wij graag aan u ter beschikking.

Dankzij de unieke aanpak van de Drukwerkverspreiders krijgt uw campagne de beste kans van slagen – onze vorm van drukwerkverspreiding leidt tot een hogere dekkingsgraad dan bij andere methoden mogelijk is. Onze medewerkers zijn allrounders en hebben allemaal kennis van alle facetten van drukwerkverspreiding. Iedere medewerker heeft dus inzicht in het proces en kan u daardoor optimaal van dienst zijn. Verder zijn wij trots op het feit dat u bij ons altijd op correct transport kunt vertrouwen – wij gebruiken uitsluitend onze eigen transportmiddelen voor uw campagne. Bij de Drukwerkverspreiders bent u er dus zeker van dat uw drukwerk vaker en door meer mensen gelezen wordt. Dit is te danken aan ons omvangrijke regionale netwerk en de gerichte aanpak die wij hanteren bij onze drukwerkverspreiding. Wilt u zelf ervaren hoe de Drukwerkverspreiders het succes van uw reclamedrukwerk kan vergroten? Wij staan altijd voor u klaar om de mogelijkheden van onze drukwerkverspreiding te bespreken.


Profiteer van onze lokale drukwerkverspreiding

Normaliter wordt bij drukwerkverspreiding gewerkt met folderpakketten – uw drukwerk wordt dan samen met andere folders gebundeld en als reclamepakket afgeleverd. Uit onderzoek is echter gebleken dat deze methode negatieve gevolgen heeft voor de conversie die u met uw drukwerk realiseert. De grote hoeveelheid reclamemateriaal die lezers ontvangen verkleint namelijk de kans dat uw boodschap gelezen wordt.
Om dit te voorkomen bieden wij juist drukwerkverspreiding naast één van onze lokaal bekende huis-aan-huis kranten. Het moeilijkste product om te verspreiden is deze regionale krant, want iedere consument weet dat dit weekblad moet komen en klaagt direct als het niet bezorgd wordt. Folders die tegelijkertijd met deze kranten verspreid worden, kennen dus dezelfde hoge bezorgkwaliteit en een daaruit voortkomende hoge respons.

Het concept is eenvoudig en zeer succesvol: u selecteert in overleg met de Drukwerkverspreiders één of meerdere regio’s voor uw campagne, en wij garanderen voor de looptijd van uw campagne exclusieve drukwerkverspreiding. Dit betekent dat wij uw reclamedrukwerk niet samenvouwen met tientallen andere folders. Dit verhoogt uw kans op succes aanzienlijk, omdat uw boodschap de maximale aandacht van de lezer krijgt. Onze drukwerkverspreiding zorgt daarom steeds voor goede resultaten, en dat maakt de Drukwerkverspreiders tot de beste partner voor een succesvolle campagne.

Meer weten over drukwerkverspreiding?

Onze ervaring leert dat iedere campagne een andere aanpak vereist. Bij drukwerkverspreiding draait alles namelijk om het resultaat – uw boodschap moet precies aankomen waar u wilt, exact zoals u bedoeld heeft. Daarom stemmen wij onze drukwerkverspreiding altijd af op uw wensen. Wilt u maximale dekking bereiken in een grote stad als Almere of Utrecht? Of moet uw drukwerk juist gefaseerd verspreid worden over de regio Flevoland of Utrecht? Onze dynamische, gerichte vorm van drukwerkverspreiding stelt ons in staat in iedere situatie uitkomst te bieden.
Heeft u vragen over drukwerkverspreiding en wilt u weten wat de service van de Drukwerkverspreiders voor u kan betekenen? Neem dan contact op met onze medewerkers. Wij helpen graag mee aan het slagen van uw reclamecampagne.