Nieuws

Extra kranten voor woonzorgcentra


We staan deze week weer in de krant op pagina 7 van de Almere Deze Week! #drukwerkverspreiders #almeredezeweek #almere #bezorgers #bezorgsters #gezondheid #veiligheid #krantenwijk #krant #corona #woonzorgcentra #zorggroepalmere #leesplezier #samensterk

Lees verder →

Bedankt Almere bezorg(st)ers!


Deze week op de laatste pagina van Almere Deze Week te lezen!! #drukwerkverspreiders #almeredezeweek #almere #bezorgers #bezorgsters #bedankt #trots #gezondheid #veiligheid #krantenwijk #krant #corona

Lees verder →

Informatie over coronavirus


De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten, consumenten en partners staan voorop en daarom houden wij bij de Drukwerkverspreiders de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar nodig en nuttig. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Bezorging Het virus kan.

Lees verder →

Verspreid uw drukwerk met de krant


In Almere verspreiden 700 bezorgers wekelijks meer dan 175.000 huis-aan-huisbladen. Door jarenlange ervaring staan wij garant voor een correctie en betrouwbare bezorging. De huis-aan-huisbladen worden stuk voor stuk goed gelezen. Folders, flyers en ander drukwerk dat met de krant meeverspreid wordt, krijgen hierdoor dus een hoge attentiewaarde. Huis-aan-huis verspreiding per postcode Eenvoudig uw gebied samenstellen.

Lees verder →

Onderzoek: Mediaverspreiders kent hoge bezorgscore


  Met de bezorging van de┬áMediaverspreiders┬ábereikt u met uw reclame de mensen thuis. Onderzoek van het bureau R en M Matrix wijst uit dat de huis-aan-huiskrant Nieuwsblad voor Huizen in week zes en zeven van 2015 een gemiddelde bezorgscore kent van 95 procent. De Gooi en Eembode heeft in deze periode in Hilversum een score.

Lees verder →

1e NOM HAH-bladen Monitor


Huis-aan-huisbladen worden door bijna iedereen gelezen: 11,8 miljoen Nederlanders lezen weleens een HAH-blad. Er kan daarom gezegd worden dat alle bevolkingsgroepen HAH-bladen lezen. Ook mensen die een Nee/Nee-sticker op hun brievenbus hebben lezen het: 24% van hen wordt wekelijks bereikt door een HAH-blad. Dit blijkt uit de NOM HAH-bladen Monitor 2014, uitgevoerd door onderzoeksbureau GfK,.

Lees verder →

Huis-aan-huisbladen nog altijd medium met groot bereik


De resultaten van de NOM Huis-aan-huisbladen Monitor 2014 zijn afgelopen week gepresenteerd. HAH blijkt een enorm groot bereik te hebben: 91% van de Nederlandse bevolking boven de 13 (11,8 miljoen mensen) leest weleens een titel. En 8,1 miljoen Nederlanders lezen wekelijks een HAH-blad! Dat zijn lezers uit alle lagen van de bevolking, waardoor je met.

Lees verder →