Wil jij bijverdienen met een krantenwijk in Utrecht?

Heb je behoefte aan extra geld, of wil je zo goed mogelijk gebruik maken van je beschikbare tijd en heb je zin om flexibel te werken? Heb je dan al eens gedacht aan een krantenwijk in Utrecht? Werken in je eigen stad wanneer jij dat wilt – bij de Drukwerkverspreiders kan het. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde bezorgers die zin hebben om een krantenwijk in Utrecht te lopen. En dat biedt unieke kansen – een krantenwijk in Utrecht is namelijk de ideale manier om bij te verdienen in een prettige werksfeer. Wanneer je bezorger wordt bij de Drukwerkverspreiders kun je aangeven waar en wanneer je binnen het bezorgtermijn het liefst wilt werken – als je een krantenwijk in Utrecht loopt heb je dus meer vrijheid dan je bij een andere (bij)baan zou kunnen krijgen.┬á Bovendien maakt de Drukwerkverspreiders jouw krantenwijk makkelijker – de folders en kranten worden namelijk direct aan huis afgeleverd door onze bezorgdienst. Daarna is de verspreiding jouw verantwoordelijkheid. Als bezorger ben je dus de belangrijkste schakel in ons netwerk. Durf jij een krantenwijk in Utrecht wel aan, of wil je meer informatie?
Klik hier en neem contact op met de Drukwerkverspreiders of bel met tel. 036 – 522 99 88.

Werken met een krantenwijk in Utrecht

Om zeker te weten dat een krantenwijk in Utrecht bij je past is het handig om eerst te weten te komen wat het lopen van een krantenwijk in Utrecht nu precies inhoudt, en waarom zou je ervoor zou kiezen. Allereerst is het belangrijk om iets te weten over onze organisatie. De Drukwerkverspreiders is een regionale verspreider van huis-aan-huis kranten en reclamedrukwerk. Iedere week verspreiden onze bezorgers meer dan 700.000 kranten en folders in Flevoland en Utrecht. Dat betekent dat je onderdeel wordt van een groot, succesvol netwerk wanneer je bij de Drukwerkverspreiders een krantenwijk in Utrecht neemt. Verder is het voordeel van een krantenwijk in Utrecht dat je gevarieerd werkt, maar wel altijd in je eigen vertrouwde omgeving.

Interesse in een krantenwijk in Utrecht?

Inschrijven voor een krantenwijk in Utrecht is bij de Drukwerkverspreiders heel eenvoudig. Jij geeft aan waar je kunt of wilt werken, en wij spreken vervolgens af voor welke krantenwijk in Utrecht jij verantwoordelijk wordt. Daarna kun je meteen aan de slag, en begint jouw avontuur als bezorger. Je kunt trouwens ook als je minderjarig bent een krantenwijk in Utrecht nemen. In dat geval wordt eerst met jou en jouw ouders overlegd wat de beste uitkomst is in jouw situatie.
Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie, of wil je direct een krantenwijk in Utrecht lopen? Neem dan contact op met de Drukwerkverspreiders. Wij kunnen je precies vertellen wat er mogelijk is, en helpen je snel op weg.