Wil jij bijverdienen met een krantenwijk in Utrecht of Flevoland?

Heb je behoefte aan extra geld of wil je zo goed mogelijk gebruik maken van je beschikbare tijd en heb je zin om flexibel te werken? Heb je dan al eens gedacht aan een krantenwijk in Utrecht of Flevoland? Werken in je eigen stad wanneer jij dat wilt – bij de Drukwerkverspreiders kan het. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde bezorgers die zin hebben om een krantenwijk in Utrecht of Flevoland te lopen. En dat biedt unieke kansen – een krantenwijk in Utrecht is namelijk de ideale manier om bij te verdienen in een prettige werksfeer. Wanneer je bezorger wordt bij de Drukwerkverspreiders kun je aangeven waar en wanneer je het liefst wilt werken – als je een krantenwijk in Utrecht loopt heb je dus meer vrijheid dan je bij een andere (bij)baan zou kunnen krijgen.  Bovendien maakt de Drukwerkverspreiders jouw krantenwijk makkelijker – de folders en kranten worden namelijk direct aan huis afgeleverd door onze bezorgdienst. Daarna is de verspreiding jouw verantwoordelijkheid. Als bezorger ben je dus de belangrijkste schakel in ons netwerk. Durf jij een krantenwijk in Utrecht of Flevoland wel aan of wil je meer informatie?
Klik dan hier of neem contact op met de Drukwerkverspreiders middels tel. 036 – 522 99 88.

Werken met een krantenwijk in Utrecht of Flevoland

Om zeker te weten dat een krantenwijk in Utrecht bij je past is het handig om eerst te weten te komen wat het lopen van een krantenwijk in Utrecht en Flevoland nu precies inhoudt en waarom zou je ervoor zou kiezen. Allereerst is het belangrijk om iets te weten over onze organisatie. De Drukwerkverspreiders is een regionale verspreider van huis-aan-huis kranten en reclamedrukwerk. Iedere week verspreiden onze bezorgers meer dan 700.000 kranten en folders in Flevoland en Utrecht. Dat betekent dat er altijd voldoende werk is op de momenten dat het jou uitkomt en dat je onderdeel wordt van een groot, succesvol netwerk wanneer je bij de Drukwerkverspreiders een krantenwijk in Utrecht of Flevoland neemt. Verder is het voordeel van een krantenwijk in Utrecht dat je gevarieerd werkt, maar wel altijd in je eigen vertrouwde omgeving.

Interesse in een krantenwijk in Utrecht of Flevoland?

Inschrijven voor een krantenwijk in Utrecht of Flevoland is bij de Drukwerkverspreiders heel eenvoudig. Jij geeft aan waar en wanneer je kunt of wilt werken en wij spreken vervolgens af voor welke krantenwijk in Utrecht jij verantwoordelijk wordt. Daarna kun je meteen aan de slag en begint jouw avontuur als bezorger. Je kunt trouwens ook als je minderjarig bent een krantenwijk in Utrecht of Flevoland nemen. In dat geval wordt eerst met jou en je ouders overlegd wat de beste uitkomst is in jouw situatie. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie of wil je direct een krantenwijk in Utrecht of Flevoland lopen? Neem dan contact op met de Drukwerkverspreiders. Wij kunnen je precies vertellen wat er mogelijk is en helpen je snel op weg.