Kom folders lopen in Utrecht

Wil je sparen voor een weekendje weg? Of heb je mooie schoenen gezien, maar heb je geen geld? Of wil je vaker gaan sporten, maar kom je geld tekort? Ga dan folders lopen in Utrecht. Met deze bijbaan heb je voordat je het weet het benodigde geld verdiend. En waar kun je dat beter doen dan bij de Drukwerkverspreiders?

Bij ons kun je kranten en folders lopen in Utrecht. Per week bezorgen wij in Utrecht en Flevoland meer dan 700.000 huis-aan-huiskranten. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste bezorgers. Deze bijbaan valt prima te combineren met je school, studie of ander werk. Doordat we een groot spreidingsgebied hebben, kun je altijd folders gaan bezorgen bij een wijk of regio bij jou in de buurt.

Ben je enthousiast en wil je geld verdienen? Kom dan folders lopen in Utrecht. Neem voor meer informatie contact op met de Drukwerkverspreiders.

Folders lopen in Utrecht geeft je vrijheid

Als bezorger bij de Drukwerkverspreiders geniet je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. De folders worden bij jou thuis afgeleverd. Je hoeft ze dus niet zelf op te halen. Vervolgens is het aan jou om binnen de termijn de folders bij de huizen te bezorgen. Binnen deze termijn bepaal jij wanneer en hoe je dat doet.

Folders lopen in Utrecht is dus zeer flexibel. Hoeveel je gaat bijverdienen, ligt helemaal aan jou. Je mag zelf aangeven hoeveel wijken je loopt en welke wijken je voorkeur hebben. Dankzij ons grote netwerk kun je kiezen voor een gebied bij jou in de buurt of juist ergens anders. In overleg met de Drukwerkverspreiders wordt de route bepaald. Het bezorgen van folders kun je dus haast zelf invullen.

Iedereen kan in Utrecht folders lopen

Ben je scholier, student of al wat ouder? Geen probleem. Iedereen kan bij ons in Utrecht folders lopen. Je kunt dit werk al doen vanaf 13 jaar. Ben je jonger en wil je met folders bezorgen geld verdienen? Dan overleggen we met jouw ouders wat de beste manier van werken voor jou is. Het werk zelf is laagdrempelig en ervaring is niet vereist.

De Drukwerkverspreiders vindt het van belang dat er goed werk wordt geleverd. Daarom begeleiden onze medewerkers jou in jouw werk om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de bezorging hoog blijft en jij er niet alleen voorstaat.